DOMOV ENG

SEMPER VIVA

QVAM CREATA

ENG

Splošno

 

PROGRAM

Program Seviqc Brežice 2019 najdete TUKAJ. Podrobnejši program pa se nahaja pod DOGODKI


CENE VSTOPNIC

Cene vstopnic so za vse koncerte iste, razlikujejo pa se glede na čas nakupa:

  • do konca junija: 16 EUR
  • do konca julija: 18 EUR
  • avgusta: 20 EUR
  • na dan koncerta: 25 EUR


OSNOVNA CENA

Osnovna cena za vstopnico kateregakoli koncerta pri plačilu na dan koncerta ali kasneje je 25,00 EUR in velja izključno za fizične osebe. Za pravne osebe velja cena 150,00 EUR, oziroma je to valuta, po kateri izračunamo, koliko brezplačnih vstopnic pripada poslovnemu partnerju glede na njegov vložek v obliki subvencije, dotacije, donacije ali sponzorstva.


PREDPRODAJA

V predprodaji je pri plačilu dan pred koncertom cena iste vstopnice 20,00 EUR, glede na zgodnejše plačilo pa cena vstopnice pada po 2,00 EUR mesečno in se kot najnižja možna ustali pri 10,00 EUR. Ko pričnemo s prodajo vstopnic za posamezen koncert, velja pri nakupu v prvem tednu prodaje cena 10,00 EUR. 


KLUB PRIJATELJEV FESTIVALSKE DAME

Za člane Kluba prijateljev Festivalske dame upoštevamo pri ceni vstopnice datum pisnega naročila. Članu kluba vstopnic ne plačajo ob prevzemu, ampak jih poravnajo po zadnjem koncertu v koledarskem letu, pri čemer jim obračunamo 10-50% popust glede na vrednost vstopnic z možnostjo plačila v 10 mesečnih obrokih. Vabimo Vas med člane, več informacij najdete na KLUB PRIJATELJEV FESTIVALSKE DAME.


DRUŽINSKI PAKET

Paket vsebuje od 2 do 4 vstopnice za isti koncert, če sta vsaj dva obiskovalca dveh različnih generacij in so vsi člani iste družine. Cena prve vstopnice družinskega paketa je enaka veljavni trenutni ceni, ostale vstopnice pa so brezplačne.


INDIVIDUALNI POPUSTI

10-30% popusta je namenjenega članom posameznih združenj ali klubov, obiskovalcem kulturnih prireditev drugih organizatorjev in podobno. Več informacij najdete na POPUSTI.


SKUPINSKI POPUSTI

Organiziranim skupinam obiskovalcev nudimo glede na trenutno veljavno ceno 10% popust za skupine od 10 do 19 oseb, 20% popust za skupine od 20 do 29 oseb in 30% popust za skupine 30 ali več oseb.

 

POPUST ZVESTOBE

Na vsakih 1000 dni neprekinjenega naročila na naše e-novice priznavamo 1 % popusta. Popust bomo upoštevali pri naročilu vstopnic s tistega e-naslova, ki ga imamo zabeleženega kot naročnika naših e-novic. Popust bomo upoštevali po obračunu drugih ugodnosti, kot so različni popusti ali članstvo v Klubu prijateljev Festivalske dame. Kot datum naročila e-novic upoštevamo datum, ki ga beleži sistem MailChimp, preko katerega pošiljamo e-novice. 

 

SLEPI, SLABOVIDNI IN GIBALNO OMEJENI

Za slepe, slabovidne in gibalno omejene obiskovalce veljajo isti pogoji kot za vse druge obiskovalce, za njihove spremljevalce pa sta vstop na koncert in prevoz s Festibusom brezplačna.


BREZPLAČEN VSTOP

Za vrsto dogodkov in posamezne ciljne skupine velja brezplačen vstop. Več na BREZPLAČEN VSTOP.


FESTIBUS

Festibus je neposredna avtobusna povezava koncertne lokacije z Ljubljano. Cena je enotna in sicer 10,00 EUR ne glede na lokacijo. Odhod je izpred Hale Tivoli, ura odhoda pa se razlikuje glede na lokacijo koncerta in je objavljena pri posamičnem dogodku na naši spletni strani. Vstopnice za Festibus je potrebno poravnati najkasneje en dan pred koncertom.