DOMOV ENG

SEMPER VIVA

QVAM CREATA

ENG

Opis materialov, kjer se pojavijo donatorji in meceni

 

Vstopnice

Ni nujno, da donator ali mecen izkoristi vstopnice za svoj obisk, lahko jih sam podari svojim prijateljem, lahko pa jih tudi mi posredujemo šolam ali ranljivim ciljnim skupinam in pri tem na vstopnici na željo donatorja ali mecena navedemo njegovo ime.

Katalog

Štiribarvni katalog Seviqc Brežice formata 33,5 x 23,5 cm natisnemo vsako leto posebej in izide ob koncu leta, oziroma začetku naslednjega. Katalog 2017 bo imel štiri sekcije: naši umetniki, naše lokacije, naša okolja (občine) in naši donatorji in meceni. Omenjeni bodo donatorji in meceni, ki nas bodo podprli med natisom predhodnega kataloga in zaključkom redakcije naslednjega. V sekciji donatorji in meceni bodo omenjeni po abecednem redu priimkov ter z navedbo kraja in države (ISO koda), npr. Klemen Ramovš (Ljubljana, SI).

Spletna stran

Na spletni strani http://www.seviqc-brezice.si/ bomo odprli posebno sekcijo, kjer bodo po letih omenjeni naši donatorji in meceni. Donatorji in meceni bodo omenjeni v sekciji koledarskega leta, v katerem so nam prispevali donacijo, če nas nek donator ali mecen podpre v več letih, je omenjen pod vsakim letom.

Zahvala

Zahvala bo kaligrafsko izpisana za vsakega donatorja ali mecena posebej in ne bo tiskovina ali kakorkoli tiskana ali razmnožena edicija.


Splošno

  • Zaželeno je, da nam vsi donatorji in meceni posredujejo svoj elektronski in poštni naslov ter telefonsko številko za potrebno komunikacijo in eventualna dodatna vprašanja, za dostavo obljubljenih materialov pa to dejansko potrebujemo.

  • Vsi donatorji ali meceni z objavo svojega imena in kraja rezidence, nam morajo to posredovati po elektronski pošti, sicer tega ne bomo objavili kljub plačani donaciji ali mecenstvu.

  • Donacijo ali mecenstvo upoštevamo šele, ko je plačilo izvedeno. Mecenom bomo izdali račun, ker je upoštevan DDV 22 %.

  • Vsak donator ali mecen lahko opredeli, katero festivalsko lokacijo podpira. To za nas pri razporejanju programa sicer ni zavezujoče, bomo pa z donacijami in mecenstvi dopolnjevali kontingent lokalne podpore in so lahko jeziček na tehtnici.


Kontakt in podatki za nakazilo

Ars Ramovš zavod za umetnost, marketing, promocijo in investiranje, Ljubljana,
Slovenska cesta 1, SI-1000 Ljubljana
E: info@k-ramovs.si
T: +386 1 242 0812, +386 41 67 40 60
W: http://www.seviqc-brezice.si/
IBAN: SI56 3000 0000 3634 044
BIC: SABRSI2X, Sberbank banka d.d., Dunajska cesta 128 A, SI-1000 Ljubljana