DOMOV ENG

SEMPER VIVA

QVAM CREATA

ENG

Ustavite prelivanje krvi otrok

15. 10. 2023

PODPIŠITE PETICIJO

ameriškemu predsedniku Bidnu, katarskemu šejku Tamimu Bin Hamadu, turškemu predsedniku Erdoganu, nemškemu kanclerju Scholzu in vsem svetovnim voditeljem:

Ta vojna proti otrokom je madež na vesti sveta. Zahtevamo, da uporabite svoj vpliv za dosego sporazuma, ki bo ustavil izraelsko bombardiranje območij z otroki, zagotovil, da Hamas vrne izraelske otroke in družine, ki so jih vzeli za talce, in zagotovil izpustitev palestinskih otrok, zaprtih v izraelskih vojaških zaporih. Imate moč, da zaščitite te otroke in končate to vojno, ukrepajte zdaj, preden bo prepozno.

*******

Stotisoči v Gazi so pretreseni, ko med ruševinami iščejo svoje ljubljene in izvlečejo mrtva telesca. Kriki družin v Izraelu, ki se opotekajo zaradi grozot, ki jih je zagrešil Hamas, so prav tako strašljivi.

In kmalu bo še slabše. Izrael je sporočil, da ima več sto tisoč otrok v Gazi samo 24 ur, da zapustijo svoje domove ... ali pa se soočijo s smrtjo.

Kar potrebujemo, da končamo to kruto zlorabo otrok, je dogovor. Hamas naj izpusti otroke in družine, ki jih ima za talce, hkrati pa naj Izrael osvobodi palestinske otroke, ki jih je zaprl, in ustavi svoj vojaški napad na šole in območja, kjer živijo otroci.

Tukaj lahko prispevamo, da ustavimo vojni stroj. Zanetimo globalno negodovanje brez primere, ki zahteva, da ključni voditelji iz ZDA, Katarja, Turčije in Nemčije uporabijo svoj vpliv na Izrael in Hamas, da rešijo otroke na obeh straneh.

Delite to vabilo.