DOMOV ENG

SEMPER VIVA

QVAM CREATA

ENG

Kdo so obiskovalci Seviqc Brežice in kaj si mislijo o festivalu?

18. 12. 2014
Zakaj na festival Seviqc Brežice? 
Ker je poseben in izviren. Ker je moja punca navdušena nad njim. Ker ohranja živ stik z biseri glasbe. Ker opozori na lepo glasbo v lepem prostoru. Ker je festival, ki spodbuja staro glasbo. Ker z glasbo povezuje ljudmi.

To je le nekaj izmed odgovorov v anketnem vprašalniku 2014. Mnenje naše publike nam je izjemno pomembno, saj menimo, da lahko z upoštevanjem komentarjev, mnenj, želja in predlogov najučinkoviteje izboljšamo našo organizacijo in s tem izvedbo festivala. V ta namen vsako leto na vseh koncertih poleg programskega lista vsi obiskovalci dobijo tudi anketni vprašalnik z 10 kratkimi vprašanji. Anketa je anonimna, ista oseba pa lahko to anketo izpolni na več koncertih. Letos smo na 29 koncertih prejeli 337 anketnih vprašalnikov.

Z anketo želimo dobiti odgovore na vprašanja, kot so: razlog za obisk dogodka,  razlog za obisk festivala, od kod informacija o dogodkih, mnenje o cenah vstopnic in publikacij (v kolikor so na  prodaj). Prav tako nas zanimajo socialno-demografske posebnosti naših obiskovalcev. Zadnje vprašanje (Zakaj se Vam zdi festival Seviqc Brežice pomemben?) pa da obiskovalcem možnost, da izrazijo svoje mnenje o festivalu. Dobili smo veliko zanimivih odgovorov, pohval, pritožb in mnenj. 
Za odgovore se vsem zelo lepo zahvaljujemo!

Za ogled rezultatov letošnje ankete kliknite TUKAJ.