DOMOV ENG

SEMPER VIVA

QVAM CREATA

ENG

Program festivala Seviqc Brežice 2013

5. 6. 2013

Najavljamo festival Seviqc Brežice 2013 na katerem bomo znova prisluhnili vrhunskim koncertom stare glasbe in najboljšim umetnikom z vsega sveta. Program se bo odvijal v prostorih kulturne dediščine po vsej Sloveniji z uradnim začetkom 22. junija 2013! S prodajo vstopnic pričnemo v četrtek, 6. junija.

Musica Locopolitana

30. 5. 2013

Kot ugleden in mednarodno prepoznaven festival stare glasbe vključujemo v svoj program tudi izobraževanje za mlade talente z najboljšimi evropskimi profesorji v enem najstarejših historičnih mest Slovenije. Vesel bom, če boste spletno povezavo www.musica-locopolitana.si posredovali svojim znancem in prijateljem in nam pomagali, da še bolje sledimo svojim ciljem.

Avdicija za opero ORLANDO PALADINO

1. 4. 2013

Skupaj z vodjo projekta, našo partnersko organizacijo ad libitum Konzertwerkstatt GGmbH iz Beljaka (in s partnerji iz Francije, Hrvaške in Italije), smo uspešno pridobili evropska sredstva na razpisu EACEA: Cooperation Projects, za projekt EOS – European Opera Sound za leto 2013 in 2014. Z omenjeno organizacijo smo v preteklih dveh letih že pridobili evropska sredstva in odlično sodelovali s projektom Purpur European Sound Interchange.