DOMOV ENG

SEMPER VIVA

QVAM CREATA

ENG

Brezplačne vstopnice


BREZPLAČEN VSTOP

Brezplačen vstop je na vse predtakte in posamezne koncerte. Zaradi statističnega pregleda izdajamo vstopnice tudi za vse dogodke z brezplačnim vstopom.


POSLOVNE VSTOPNICE

Poslovnim partnerjem, ki sofinancirajo festival s subvencijo, dotacijo, donacijo ali sponzorstvom, pripada ena vstopnica na 150,00 EUR sofinanciranja. Te vstopnice so namenjene sofinancerjevemu boljšemu vpogledu v festival, podpori njegovemu poslovnemu ritualu, ki vključuje kulturni program, in prizadevanje za razvoj kulturnega trga v Sloveniji. Poslovne vstopnice, ki jih partner ne prevzame, damo v prodajo pod običajnimi pogoji. Na vsaki poslovni vstopnici, tako tisti, ki jo partner prevzame, kot tisti, ki je ne prevzame, je izpisanu usklajeno ime poslovnega partnerja (Prijeten obisk Vam želi XXX).


VSTOPNICE ZA DONATORJE

  • Donatorjem, ki so nam donacijo namenili z zahtevo za namenitev dela dohodnine za donacije, naslovljeno na Finančno upravo RS in so to storili preko nas (sicer jih zaradi davčne tajnosti ne prepoznamo) omogočano 1 do 5 brezplačnih vstopnic po lastni izbiri glede na odstotek odmerjene dohodnine (od 0,1% do 0,5%), namenjen nam, ker si želimo, da se tudi osebno prepričajo, v kaj so namenili svojo donacijo.

  • Donatorjem, ki so nam donacijo nakazali v gotovini, omogočano 1 vstopnico po lastni izbiri na 50,00 EUR donacije.


BREZPOSELNI

Na pobudo Ministrstva za kulturo omogočamo brezplačne vstopnice vsem brezposelnim ne glede na rezidenco.


SPREMLJEVALCI

Enemu spremljevalcu posameznega slepega, slabovidnega in gibalno omejenega omogočamo brezplačno vstopnico in brezplačen prevoz s Festibusom.