DOMOV ENG

SEMPER VIVA

QVAM CREATA

ENG

Tiha voda bregove dere

10. 04. 2018

Dragi prijatelji stare glasbe in festivala Seviqc Brežice,

prvi koncert sezone Seviqc Brežice 2018 je že skoraj pred vrati. V gradu Brežice bomo prisluhnili mednarodnemu ansamblu Prisma, izjemno uspešnemu v projektu eeemerging, ki ta štiriletni evropski projekt zastopa tudi na predstavitvi v Bruslju, 25. aprila 2018.

Jutri, 11. aprila 2018 ob 19:30 uri ste vabljeni na festivalski predtakt, kjer bodo člani ansambla Prisma predstavili koncertni program, ki so ga ustvarili v času umetniške rezidence na glasbeni kmetiji Pri Martinovih v Globočicah. Pogovor z umetniki bo potekal v angleščini. Po predstavitvi programa si boste lahko ogledali razstavo Posavskega muzeja Brežice Štirje elementi: 1 – Voda.

Ob 20:30 uri bo koncert z naslovom Broken Consort: Tiha voda bregove dere. Umetniki Vam sporočajo: »Izklopite telefon, privoščite si čaj, naslonite se nazaj in se prepustite potovanju skozi Anglijo 16. stoletja.«

Vstopnice za koncert Prisma lahko po predprodajni ceni 20 EUR kupite samo še danes. Druge ugodnosti glede nakupa vstopnic pa si lahko pogledate na naši spletni strani.

Se vidimo!