DOMOV ENG

SEMPER VIVA

QVAM CREATA

ENG

Podarite del dohodnine zavodu Ars Ramovš

08. 11. 2016

Spoštovani!

Seviqc Brežice je eden pomembnejših evropskih festivalov stare glasbe s širokim mednarodnim ugledom. Kot program kulturnega turizma ga razvijamo na treh osnovnih stebrih »stara glasba / kulturna dediščina / ponudba okolja« s čimer želimo izpostavljati neizmerno bogastvo slovenske krajine in njenih turističnih produktov s pomočjo naših mednarodnih povezav in ugleda mednarodnemu kulturnemu in turističnemu trgu.

V več kot treh desetletjih delovanja smo v Slovenijo pripeljali najboljše od najboljšega z mednarodne scene stare glasbe, odprli vrata mnogim mladim umetnikom, uspešno razvijali sceno stare glasbe v Sloveniji in našo državo pozicionirali na evropskem zemljevidu kot pomembno destinacijo stare glasbe.

Tudi vi lahko pripomorete k temu, da bomo še naprej uspešno izpolnjevali naše poslanstvo. Državljani lahko namenimo do 0,5 odstotka odmerjene dohodnine za donacije enemu ali več izbranim upravičencem. Med upravičenci do teh donacij je tudi naš zavod. Prav nič Vas ne stane, če del dohodnine namenite nam. Dohodnino morate plačati v vsakem primeru, le država se odpoveduje manjšemu delu na podlagi Vaše osebne odločitve.

Vsi, ki nam boste namenili del dohodnine in nam najkasneje do 29. decembra poslali izpolnjen obrazec na naslov Slovenska cesta 1, 1000 Ljubljana,* prejmete priponko PODPORNIK SEVIQC BREŽICE in brezplačne vstopnice** za kateri koli dogodek festivala Seviqc Brežice 2017 po lastni izbiri.

OBRAZEC ZA NAMENITEV DELA DOHODNINE

Iskrena hvala vsem, ki nas boste podprli!

Z lepimi pozdravi,
Vaš festival Seviqc Brežice


* Če oddajate neposredno na FURS, tega zaradi davčne tajnosti ne vemo.
** Za 0,1 odstotek odmerjene dohodnine našemu festivalu Vam pripada ena vstopnica za kateri koli koncert po izbiri, za 0,2 odstotka dve in tako naprej, do 0,5 odstotka, za katerega prejmete pet vstopnic. Brezplačne vstopnice zagotavljamo našim donatorjem zaradi vpogleda, v kaj so usmerili svojo donacijo. Veseli bomo, če bodo svojo podporo preverili tudi ob sami izvedbi našega festivala.