DOMOV ENG

SEMPER VIVA

QVAM CREATA

ENG

Vabilo na otvoritev festivala

14. 06. 2017

Dragi prijatelji stare glasbe in festivala Seviqc Brežice,
 
z veseljem Vam sporočam, da smo pričeli s prodajo vstopnic za naše naslednje koncerte. Program je objavljen na naši spletni strani na http://www.seviqc-brezice.si/dogodki.html, do naročilnice za nakup vstopnic pridete preko vsake posamezne najave koncerta, prav tako pa tudi neposredno na http://www.seviqc-brezice.si/narocilo-vstopnic.html.
 
Evropski dan stare glasbe je uspešno za nami, 10. julija pa pričenjamo osrednji del s programom Dido in Enej, v prvem delu z izvlečki Desmarestove opere Didon tragedie, v drugem delu pa celotne Dido and Aeneas Henryja Purcella in ponovnim obiskom Academie baroque européenne d'Ambronay pod vodstvom Paula Agnewa ter podporo programa Evropske komisije Ustvarjalna Evropa.
 
Cene vstopnic za vse trenutno najavljene koncerte so pri plačilu v juniju 10,00 EUR, kasneje pa na dan koncerta 25,00 EUR, dan pred njim 20,00 EUR in vsak mesec zgodnejšega nakupa 2,00 EUR manj. Na povezavi http://www.seviqc-brezice.si/splosno.html najdete tudi vse dodatne ugodnosti.
 
Naslednji koncerti sledijo, ko najdemo ustrezno podporo tudi v tistih okoljih, kjer se zdaj še dogovarjamo. Vrhunski mednarodni umetniki v naši »umetniški sobi« to dokaj nestrpno pričakujejo, na evropskem parketu stare glasbe je Slovenija zaradi svoje čudovite arhitekturne krajine zelo zanimiva destinacija.
 
Prepričan sem, da Vam bo do sedaj potrjen program v veselje, in se veselim Vašega obiska.
 
Klemen Ramovš