DOMOV ENG

SEMPER VIVA

QVAM CREATA

ENG

Majske novice

04. 05. 2018

Dragi prijatelji stare glasbe in festivala Seviqc Brežice,

Pri nakupu vstopnic uvajamo za naročnike naših e-novic dodaten popust zvestobe. Na vsakih 1000 dni neprekinjenega naročila na e-novice priznavamo 1 % popusta. Popust bomo upoštevali pri naročilu vstopnic s tistega e-naslova, ki ga imamo zabeleženega kot naročnika naših e-novic. Popust bomo upoštevali dodatno po obračunu drugih ugodnosti, kot so različni popusti ali članstvo v Klubu prijateljev Festivalske Dame. Kot datum naročila e-novic upoštevamo datum, ki ga beleži sistem MailChimp, preko katerega pošiljamo e-novice.


V sredo, 25. aprila 2018, v Bruslju, v centru Bozar, je generalni direktor Centre culturel de rencontre d'Ambronay Daniel Bizeray s svojo ekipo in partnerji predstavil projekt eeemerging, ki je od 2014 do 2018 podprt s programom Ustvarjalna Evropa Evropske komisije. Centre culturel de rencontre d'Ambronay je ob tej priliki pripravil posebno predstavitveno publikacijo, srečanju pa je sledil koncert štirih ansamblov iz mreže eeemerging: Seconda Prat!ca, Repicco, Sollazzo in PRISMA.


Vzpostavljena je povezava na CD SHOP na naši vstopni strani, kjer priporočamo najboljšo CD produkcijo naših poslovnih partnerjev. Za Vašo dušo in priložnostna darila.

Seviqc Brežice