DOMOV ENG

SEMPER VIVA

QVAM CREATA

ENG

Hvala za Vašo podporo

06. 01. 2017

Ob začetku novega leta se zahvaljujem vsem, ki ste nas podprli. Z odličnimi koncertnimi programi, polnimi kreativne inovativnosti, partnerstvu v projektu eeemerging in briljantno izpeljano konferenco REMA, je izvedeni program še nadalje utrdil pomen festivala Seviqc Brežice na evropskem kulturnem prostoru.
 
Da lahko svoje poslanstvo še naprej izvajamo, ste donatorji zelo pomembni, zato se iskreno zahvaljujem vsem, ki ste svojo donacijo iz svoje dohodnine namenili prav nam. Vesel sem, da smo med tistimi kulturnimi organizacijami z največ donatorji, število naših donatorjev narašča bolj od povprečja, prav tako je znesek donacije višji od povprečja. Ta podpora je tako finančna kot moralna, je spodbuda in argument, da smo potrebni, je dobra popotnica, da prepričamo še katerega nujno potrebnih investitorjev.
 
V več kot treh desetletjih načrtnega razvoja smo postavili čvrsto in mednarodno uveljavljeno blagovno znamko, s katero lahko več kot drugi naredimo za razvoj kulturnega turizma in s čimer neposredno prispevamo v ekonomski razvoj naših festivalskih okolij.
 
Vesel bom, če nas boste podpirali tudi naprej, Vas lepo pozdravljam in Vam vsem želim s Kreacijo in Pogumom napolnjeno 2017.
 
Klemen Ramovš,
umetniški vodja in direktor Seviqc Brežice