Rezervacije in naročila vstopnic

Pogoji naročanja za koncert ob evropskem dnevu stare glasbe 21.3.2014:

Vstop na koncert je prost, obvezna pa je rezervacija sedežev.
Ponujamo prevoz s Festibusom iz Ljubljane (odhod izpred Hale Tivoli ob 18:15), rezervacija sedežev je prav tako obvezna. Cena povratne vozovnice je 10 EUR, naročilo je možno samo preko zavoda Ars Ramovš.

Naročilo vstopnic za brezplačni vstop in vozovnic za Festibus je obvezujoče. Preklic/sprememba naročila je možna najkasneje dan pred koncertom do 12.00. Naročene, a neprevzete vstopnice zapadejo v plačilo in jih je naročnik/naročnica dolžan/dolžna plačati. Spodaj navedeni popusti in ugodnosti za vozovnice za Festibus ne veljajo. Če ni drugače dogovorjeno, boste naročene vstopnice lahko prevzeli uro pred začetkom koncerta, naročene vozovnice in vstopnice pa pri naši hostesni službi pred odhodom Festibusa.

Ars Ramovš zavod za umetnost, marketing, promocijo in investiranje, Ljubljana

T: (+386 1) 242 08 12 (pon - pet, 10:00 - 15:00)
M: (+386 51) 30 30 40
E: info@k-ramovs.si


 

Prodajna mesta v času festivala:

Vstopnice za festival Seviqc Brežice lahko kupite uro pred koncertom na prizorišču dogodka ali v predprodaji na prodajnih mestih:

Ars Ramovš zavod za umetnost, marketing, promocijo in investiranje, Ljubljana

T: (+386 1) 242 08 12 (pon - pet, 10:00 - 15:00)
M: (+386 51) 30 30 40
E: info@k-ramovs.si

Eventim Slovenija
Vstopnice z 20% popustom lahko kupite preko prodajne mreže Eventim: Hiše vstopnic (Hala Tivoli LJ, Citypark LJ, Europark MB, Citycenter CE, Kino Šiška LJ, Križanke LJ) in prodajna mesta: Petrol, Pošta Slovenije, Big Bang, (K) kiosk, Kompas, 3DVA Trafika, Mercator Hipermarket, M holidays, Svet Knjige in Alpetour ter preko spletne prodaje Eventim: www.eventim.si.

Ines tours d.o.o.
Z 20 % popustom lahko vstopnice naročite tudi pri ponudniku potovanj s kulturno vsebino, Ines Tours d.o.o., Ljubljana, Židovska ulica 1, T: (01) 421 39 40.

Naročilo vstopnice je obvezujoče. Preklic/sprememba naročila je možna najkasneje dan pred koncertom do 12.00. Naročene, a neprevzete vstopnice zapadejo v plačilo in jih je naročnik/naročnica dolžan/dolžna plačati. Popusti in ugodnosti ne veljajo za vozovnice za Festibus.Popusti v letu 2013:

Navedene ugodnosti pri nakupu vstopnic, razen 20% popusta preko prodajne mreže Eventim in 20% popusta preko turistične agencije Ines tours d.o.o., lahko koristite samo pri zavodu Ars Ramovš.

Popust
Osnova za popust
5% Plačilo na transakcijski račun: pri plačilu na TRR velja dodatni 5 % popust
Ars Ramovš, Slovenska cesta 1, SI-1000 Ljubljana, TRR: SI56 3000 0000 3634 044, pri: Sberbank banka d.d., BIC: SABRSI2X
10 % Ljubljana Festival (vstopnica)
20 % Narodni muzej Slovenije (vstopnica)
20 % InYourPocket (kupon)
20 %  event.vodič (kupon)

20 %  Nakup v prodajni mreži Eventim
          20 % Ines Tours d.o.o
30 % za člane mediateke Francoskega inštituta Charles Nodier
30 % za prijatelje Instituta Cervantes Ljubljana
50 %  Slovenske železnice (vozovnica)
   Posebne ugodnosti:

Navedene ugodnosti pri nakupu vstopnic lahko koristite samo pri zavodu Ars Ramovš.


   5,00€

Ekonomsko šibki

Za uveljavljanje ugodnosti potrebujete potrdilo brezposelnih oseb ali potrdilo, da
vaša neto mesečna plača oziroma pokojnina ne presega 600 €.

   15,00€    
Družinska vstopnica. Velja za vsaj dve osebi iste družine in dveh različnih generacij. Vsak od članov prejme vstopnico, za vse vstopnice skupaj pa plačate le 15,00 €. Ugodnost lahko koristite na kateremkoli koncertu.

   10 - 50 % Klub prijateljev festivalske Dame
Od 10 % do 50 % popusta in plačilo v 10 mesečnih obrokih.
Člani kluba prevzemajo vstopnice brez plačila, po zaključku festivala sledi obračun in popust glede na vrednost prevzetih vstopnic.
Več o članskih pravilih in ugodnostih za leto 2013 si lahko preberete TUKAJ.
Novosti:

POPUST Z VOZOVNICO SLOVENSKIH ŽELEZNIC
Kupite vstopnico 50 % ceneje v Info centrih Slovenskih železnic (na železniški postaji Ljubljana, Celje, Maribor). Hkrati boste obdarjeni še z bonom za 50 % popust za vožnjo z vlakom po Sloveniji, za 2 osebi. 

POPUST Z VSTOPNICO NARODNEGA MUZEJA SLOVENIJE

Obiskovalci Narodnega muzeja Slovenije imajo ob predložitvi muzejske vstopnice 20% popust pri nakupu vstopnic festivala Seviqc Brežice. Prav tako imajo obiskovalci koncertov Seviqc Brežice 20% popust pri obisku Narodnega muzeja Slovenije.

VOUCHER ZA VSTOPNICE
Uvedli smo možnost nakupa vstopnic še pred začetkom festivala in sicer z VOUCHERJEM ZA POLJUBNO VSTOPNICO SEVIQC BREŽICE. Cena posameznega voucherja je 8,00 EUR. Z voucherjem boste lahko prevzeli vstopnico za katerikoli dogodek Seviqc Brežice v prihodnjih treh letih brez dodatnega doplačila in ne glede na to, kakšna bo njena takratna cena. Število naročenih voucherjev je neomejeno.
Nakup voucherjev Seviqc Brežice je možen le do objave programa dogodkov in kjer se predprodaja ali prodaja še nista pričeli. Nakup omogočamo fizičnim osebam in ga predlagamo tudi kot darilo.

Za naročilo potrebujemo naslednje podatke, ki nam jih posredujte na info@k-ramovs.si:

  • Ime in priimek:
  • Naslov (ulica, hišna številka, poštna številka, kraj):Število naročenih voucherjev:
  • Način plačila (navedite A ali B):
    • A) preko transakcijskega računa Ars Ramovš SI56 3000 0000 3634 044, voucherje mi pošljite skupaj z računom na naslov v naročilnici
    • B) na naslov v naročilnici mi pošljite račun, vplačal/a bom po prejemu računa, ko evidentirate plačilo, mi pošljete voucherje

Vsi podatki so poslovna skrivnost Ars Ramovš.
Na Vaše naročilo bomo odgovorili takoj ob prejemu elektronske pošte z naročilnico. Če boste izbrali način A, bomo naročene voucherje poslali s priporočeno pošto še isti dan.


***Cene vstopnic veljajo zgolj za fizične osebe. Pravnim osebam pripada ustrezno število vstopnic glede na višino sponzorskih ali donatorskih sredstev.