Rezervacije in naročila vstopnic

Naročilnice za vstopnice


Prodajna mesta:

Vstopnice za festival Seviqc Brežice lahko kupite uro pred koncertom na prizorišču dogodka ali v predprodaji na prodajnih mestih:

Ars Ramovš zavod za umetnost, marketing, promocijo in investiranje, Ljubljana
T: (+386 1) 242 08 12 (pon - pet, 10:00 - 15:00)
M: (+386 51) 30 30 40
E: info@k-ramovs.si

Eventim Slovenija
Prodajna mreža Eventim: Hiše vstopnic (Hala Tivoli LJ, Citypark LJ, Europark MB, Citycenter CE, Kino Šiška LJ, Križanke LJ) in prodajna mesta: Petrol, Pošta Slovenije, Big Bang, (K) kiosk, Kompas, 3DVA Trafika, Mercator Hipermarket, M holidays, Svet Knjige, Alpetour, Info centri Slovenskih železnic.
Spletna prodaja Eventim: www.eventim.si.

Ines tours d.o.o.
Z 20 % popustom lahko vstopnice naročite tudi pri ponudniku potovanj s kulturno vsebino, Ines Tours d.o.o., Ljubljana, Židovska ulica 1, T: (01) 421 39 40, M: 040 222 548.


Popusti v letu 2014:

Navedene ugodnosti pri nakupu vstopnic, razen 20% popusta preko turistične agencije Ines tours d.o.o in 30 % popusta z vstopnico Slovenskih železnic, lahko koristite samo pri zavodu Ars Ramovš.

  Popust   Osnova za popust
10 % Ljubljana Festival (vstopnica)
20 % Ines Tours d.o.o 
20 % Svet knjige (kupon)
30 % za člane mediateke Francoskega inštituta Charles Nodier (obvezna predložitev članske kartice in osebne kartice) 
30 % Slovenske železnice (s predložitvijo vozovnice)
Kupite vstopnico 30 % ceneje v Info centrih Slovenskih železnic (na železniški postaji Ljubljana, Celje, Maribor). Hkrati boste obdarjeni še z bonom za 50 % popust za vožnjo z vlakom po Sloveniji, za 2 osebi. 


Posebne ugodnosti:

Navedene ugodnosti pri nakupu vstopnic lahko koristite samo pri zavodu Ars Ramovš.

Ekonomsko šibki (Za uveljavljanje ugodnosti potrebujete potrdilo brezposelnih oseb ali potrdilo, da vaša neto mesečna plača oziroma pokojnina ne presega 600 €) = 5,00 EUR
Družinska vstopnica (Velja za vsaj dve osebi iste družine in dveh različnih generacij. Družinska vstopnica velja za do največ 4 osebe. Ugodnost lahko koristite na kateremkoli koncertu.) = polna cena ene vstopnice + do 3 vstopnice brezplačno
Klub prijateljev festivalske Dame (Od 10 % do 50 % popusta in plačilo v 10 mesečnih obrokih. Člani kluba prevzemajo vstopnice brez plačila, po zaključku festivala sledi obračun in popust glede na vrednost prevzetih vstopnic.)
Skupinska vstopnica (Popust za skupine nad 10 oseb) = 30 % popust na vstopnice


Festibus:

Ponujamo prevoz s Festibusom iz Ljubljane (zbirno mesto Hala Tivoli), rezervacija sedežev je prav tako obvezna. Cena povratne vozovnice je 10 EUR. Za festibus popusti in ugodnosti ne veljajo.

Pogoji naročanja: 

Naročilo vstopnic za koncerte in vozovnic za Festibus je obvezujoče. Preklic/sprememba naročila je možna najkasneje dan pred koncertom do 12.00. Naročene, a neprevzete vstopnice zapadejo v plačilo in jih je naročnik/naročnica dolžan/dolžna plačati. Spodaj navedeni popusti in ugodnosti za vozovnice za Festibus ne veljajo. Če ni drugače dogovorjeno, boste naročene vstopnice lahko prevzeli uro pred začetkom koncerta, naročene vozovnice in vstopnice pa pri naši hostesni službi pred odhodom Festibusa.

Ars Ramovš zavod za umetnost, marketing, promocijo in investiranje, Ljubljana

T: (+386 1) 242 08 12 (pon - pet, 10:00 - 15:00)
M: (+386 51) 30 30 40
E: info@k-ramovs.si


Voucher za vstopnice

Uvedli smo možnost nakupa vstopnic še pred začetkom festivala in sicer z VOUCHERJEM ZA POLJUBNO VSTOPNICO SEVIQC BREŽICE. Cena posameznega voucherja je 8,00 EUR. Z voucherjem boste lahko prevzeli vstopnico za katerikoli dogodek Seviqc Brežice v prihodnjih treh letih brez dodatnega doplačila in ne glede na to, kakšna bo njena takratna cena. Število naročenih voucherjev je neomejeno.
Nakup voucherjev Seviqc Brežice je možen le do objave programa dogodkov in kjer se predprodaja ali prodaja še nista pričeli. Nakup omogočamo fizičnim osebam in ga predlagamo tudi kot darilo.

Za naročilo potrebujemo naslednje podatke, ki nam jih posredujte na info@k-ramovs.si:

  • Ime in priimek:
  • Naslov (ulica, hišna številka, poštna številka, kraj):Število naročenih voucherjev:
  • Način plačila (navedite A ali B):
    • A) preko transakcijskega računa Ars Ramovš SI56 3000 0000 3634 044, voucherje mi pošljite skupaj z računom na naslov v naročilnici
    • B) na naslov v naročilnici mi pošljite račun, vplačal/a bom po prejemu računa, ko evidentirate plačilo, mi pošljete voucherje

Vsi podatki so poslovna skrivnost Ars Ramovš.
Na Vaše naročilo bomo odgovorili takoj ob prejemu elektronske pošte z naročilnico. Če boste izbrali način A, bomo naročene voucherje poslali s priporočeno pošto še isti dan.


***Cene vstopnic veljajo zgolj za fizične osebe. Pravnim osebam pripada ustrezno število vstopnic glede na višino sponzorskih ali donatorskih sredstev.