Nova zgoščenka Seviqc Brežice 2013

Objavil dne 20/01/2014


Z velikim veseljem naznanjamo izdajo nove zgoščenke z najlepšimi skladbami festivala Seviqc Brežice 2013!

Posneli smo 13 najboljših skladb leta 2013, ki so jih izvajali svetovno priznani glasbeniki v prostorih z odlično akustiko in visoko arhitekturno vrednostjo. Zgoščenki je priložena knjižica s slikovno predstavitvijo koncertnih prizorišč in z opisom ansamblov.
 

Nov plošček smo sredi februarja predstavili v veliki sejni so
bi RTV Slovenija v Ljubljani, ko jepotekala predstavitev in srečanje z avtorji, izvajalci in ustvarjalci zborovske, komorne, simfonične in jazzovske glasbe ter pravljic za otroke na nosilcih zvoka, ki so v zadnjem letu izšli pri Založbi RTV Slovenija.

Do 15.3.2014 vas vabimo k naročilu po znižani predprodajni ceni 11,20 EUR z vključenim DDVjem in poštnino.

NAROČILNICA >>>
S klikom se vam bo na vaš računalnik prenesel Wordov dokument na dnu katerega boste našli nadaljnja navodila za naročilo.

Na zgoščenki najdete dele koncertov sedmih različnih zasedb: 
Orchestra Barocca di Bologna, Nour Ensemble, Música Antiga da UFF, Marc Mauillon, Angélique Mauillon, Vivabiancaluna Biffi, Pierre Hamon, Le Tendre Amour, Accentus Austria in Purpur – European opera Sound, ki so izvajale naslednje glasbene poslastice:


NAGRADNA IGRA
Čestitke vsem petim nagrajencem, ki smo jih izžrebali v Seviqcovi nagradni igri! Vsem petim bomo poslali nov CD z najlepšimi skladbami festivala Seviqc Brežice 2013!
Nagrajenci so:

- Irena Bevk
- Sebastijan Šprager
- Simona Žgeč
- Marija Peganc
- Žiga Berložnik

Vsem ostalim se zahvaljujemo za sodelovanje - pa več sreče prihodnjič! :)